Pollykaka

En pollykaka är en märklig sak.
Den är rund och inte rak.
En polly hit, en polly dit
Ge mig ännu en pollybit.
 
 
 
 
100 gram margarin (smält detta i en kastrull)
2 dl socker
1 tsk vaniljpuvler
2-3 msk kakao
½ tsk bakpulver

Blanda samman ovan torra ingredienser och blanda det därefter samman med det smälta margarinet.
Rör därefter ner ett ägg i taget, totalt 2 stycken.
Avsluta med att röra ner 1½ dl mjöl och till sist en påse Polly. Använd en form med löstagbar kant med bakplåtspapper i botten. Jag brukar smörja pappret och kanten en aning så att kakan lättare ska lossna när den är klar. Skjuts in i ugnen på 150 grader i cirka 15 minuter.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0